Trinias Unity Edition (B8/C8/F8)

Koncept Trinias serije unity izdanje

unity: unlimited intelligent technology

  • Detaljna personalizacija radi što fleksibilnijeg iskustva
  • Beskrajni potencijal za efikasan radni tijek
  • Inteligentan dizajn za inteligentnu njegu

Trinias sustav za kardiologiju

Inteligentan dizajn koji usavršava radni prostor

Trinias dolazi u paleti ugodniih svijetlo zelenih i bijelih boja što doprinosi stvaranju ugodnog osjećaja i za pacijenta i za kliničkog specijalista.

Prilagodite svoj tijek rada učinkovito

SMART Table

Multifunkcionalni stol za pacijenta podržava fleksibilno pomicanje funkcijama nagiba.

SMART Touch

Tokom procedure, operacije poput promjene akvizicijskog načina, mijenjanje referentnih slika ili izgled zaslona integrirani su u intuitivnoj i prilagodljivoj konzoli osjetljivoj na dodir. Konzola dolazi u tri različita izdanja. Veličina, broj i raspored ikona kompletno su prilagodljivi kako bi se osigurao što jednostavniji način rada te kompletna prilagodba za željenu kliničku primjenu.

SMART Display (Opcija)

Sve informacije skupljene tokom akvizicije mogu slobodno biti prikazane na 58-inčnom LCD ekranu koji može biti prilagođen zahvaljujući SMART Touch-u kraj stola.

SCORE PRO Advance

SCORE PRO Advance donosi visoko-kvalitetne radiografske i fluoroskopske slike sa manje artefakata pri pokretu i sa dodatno smanjenom dozom. Iznad svega, nova tehnologija smanjenja pozadinskog šuma uslijed pokreta omogućava bolju vidljivost vrha žice vodilice i katetera.

"SCORE StentView" prikaz pokreta stenta zajedno s otkucajima srca u fiksnoj poziciji u realnom vremenu

SCORE StentView je softver razvijen posebno za podršku PCI postupcima koji se temelje na tehnologiji obrade slika u realnom vremenu, posebnost Shimadzu-a. Stentovi se pomiču zajedno s otkucajima srca. Međutim, SCORE StentView prikazuje stent-ove u fiksnom položaju, ne putem naknadne obrade, već u stvarnom vremenu.

To je osobito učinkovito za procjenu položaja između preklapajućih stenta ili kada se ponovno proširuje stent pomoću balona.

Kao ključna značajka dostupna je funkcija za određivanje područja interesa (ROI). Upotrebom više markera za automatsko otkrivanje, umjesto dva markera kao u prethodnim verzijama, pridonijelo se većoj učinkovitosti otkrivanja i kraćem vremenu ispitivanja.

“SCORE StentShot” donosi visoko kvalitetno naglašavanje prikaza stenta

Naglašavanjem stenta i drastičnim smanjenjem šuma, vidljivost stenta znatno je povećana bez povećanja doze zračenja.