KORPORATIVNE INFORMACIJE

Tvrtka / Company name:

Shimadzu d.o.o.

Sjedište društva / Company Headquarters:

Zavrtnica 17
HR-10 000 Zagreb

Članovi Uprave / Members of the Bord of Management:

Jürgen Semmler
Gordan Tomac

Sudski registar / Court Register:

Trgovački sud u Zagrebu / Commercial Court in Zagreb

MB / Registry Number: 02069075
MBS / Company Registry Number: 080560096
OIB / PIN: 16214531266
VAT ID: HR16214531266

Kontakt / Contact:

Tel.:  00385 (0)1 61 85 777
Fax.: 00385 (0)1 61 85 207
Mail: shimadzu@shimadzu.hr

Website: www.shimadzu.hr

Temeljni kapital / Share Capital:

10.000.000,00 kn uplaćen u cijelosti

Korištenje dijelova korporativnih informacija poput email adrese ili broja telefona u svrhu neželjenog oglašavanja ili istraživanja tržišta nije dozvoljena!

Odgovornost za sadržaj

Kao pružatelj usluga, Shimadzu Hrvatska je odgovoran za svoj vlastiti sadržaj na ovoj web stranici sukladno § 6 I MDStV i § 8 I TDG. Sadržaj web stranice Shimadzu Hrvatska priprema se iznimno pažljivo. Međutim, ne možemo prihvatiti ikakvu odgovornost za točnost, potpunost i aktualnost sadržaja. Shimadzu Hrvatska kao pružatelj usluga ipak nije dužan da nadzire informacije koje je objavio i pohranio, ili da se bavi istraživanjima dokaza prema okolnostima koje ukazuju na neku nezakonitu aktivnost. Prema općim zakonima, obveze za uklanjanjem ili blokiranje upotrebe informacija ostaju nepromijenjene. Odgovornost za njihovo pridržavanje pripada od trenutka spoznaje o konkretnom kršenju zakona. Takav ilegalan sadržaj ćemo, čim nam postane poznato da je zakon prekršen, odmah ukloniti.

Odgovornost za hiperlinkove

Ponuda web stranica Shimadzu Hrvatska sadrži linkove za vanjske web stranice trećih lica, na čiji sadržaj Shimadzu Hrvatska nema utjecaj. Iz tog razloga ne možemo garantirati za njihove sadržaje. U takvim slučajevima, odgovornost za sadržaj povezanih stranica je na njihovim operaterima ili pružateljima.
U vrijeme povezivanja stranica, linkovi se pregledavaju na moguće zakonske nepravilnosti kako bi se otkrilo eventualno kršenje autorskih prava. Nikakav nezakonit sadržaj nije otkriven u vrijeme navođenja linkova. Međutim, neprestana kontrola stranica linkova nije opravdana bez konkretnih indikacija o kršenju zakona. Ilegalne linkove ćemo odmah ukloniti čim nam postane poznato da je zakon prekršen.

Autorsko pravo

Sadržaj i ostale objavljene informacije na ovim web stranicama (npr. podaci, izgled, izvorni tekst, softver, sadržaj, funkcionalnost, zvuk, liste poveznica, baze podataka, animirane fotografije i dr.) podliježu hrvatskom autorskom pravu. Preuzimanje i kopiranje ovih web stranica dozvoljeni su samo za privatnu, a ne komercijalnu upotrebu. Komercijalna upotreba našeg sadržaja bez dopuštenja autora je nedopuštena. Za reprodukciju, obradu, distribuciju i bilo koji vid daljnjeg korištenja izvan granica autorskog prava, kao i za pohranjivanje u sustavima za obradu podataka cijele web stranice ili njenih dijelova, Shimadzu d.o.o. zahtijeva prethodni pismeni sporazum. Reprodukcija stranica, tekstova i/ili individualnih članaka nije dopuštena osim ukoliko se ne reproduciraju u potpunosti bez ikakvih naknadnih preinaka njihovog sadržaja ili dodanih komentara. Iznimka ovom pravilu su navodi koji su i označeni kao takvi te koji su pravilno referirani na svoj izvor.
Ukoliko saznate za kršenje autorskih prava na našim stranicama, molimo vas da nas o tome obavijestite. Takav sadržaj kojem se utvrdi kršenje zakona odmah ćemo ukloniti.

Zaštitni znakovi, patenti

Zaštitni znakovi (™), registrirani zaštitni znakovi (®) i patenti zaštićeni su zakonom i u vlasništvu su Shimadzu Europa GmbH, odnosno odgovarajućeg vlasnika. Zaštitni znakovi i patenti ne smiju se koristiti bez prethodnog pismenog odobrenja njegovog vlasnika.