Ostali brendovi u ponudi

Počevši od 1934. godine, kao japanski pionir u proizvodnji fotografskih filmova, Fujifilm je iskoristio svoju slikovnu i informacijsku tehnologiju kako bi postao lider u inovacijama u zdravstvu, grafičkoj umjetnosti, optičkim uređajima, visoko funkcionalnim materijalima i drugim područjima visoke tehnologije.

Mamografski sustav AMULET Innovality izraz je evolucije tehnologije snimanja dojki omogućen Fujifilmovim zalaganjem u istraživanje i razvoj.

Od ostalih uređaja koje broji njihov portfelj su dva modela računalne tomografije (CT)  FCT  Speedia i FCT Speedia  HD,  digitalizatori Prima T2 i FCR Capsula II te detektori (paneli) za rendgenske sustave FDR ES G35, FDR ES C35, FDR ES G43, FDR ES C43, FDR ES C24.

 

 

Otkako je 2007. započela s ultrazvučnom proizvodnjom, tvrtka Alpinion usredotočila se na razvoj temeljnih tehnologija i pružanje najbolje vrijednosti svojim kupcima. Pod krinkom naziva „profesionalca za ultrazvuk“, ALPINION i njegovi inovativni ultrazvučni dijagnostički sustavi E-CUBE serije pružaju vrhunsko rješenje s izvrsnim performansama slike, učinkovitim tijekom rada i dokazano održivim softverom tijekom cijelog životnog vijeka sustava.

 

 

Osnovan 2005. godine, Germitec je specijaliziran za dezinfekciju ultrazvučnih sondi na visokoj razini. Razvio je sustav Antigermix koji kemiju zamjenjuje fotonima i tako predstavlja tehnološki proboj. Sa svojom tehnologijom koja se temelji na UV-C zračenju, Antigermix E1 i Hypernova Chronos radikalno su različiti sustavi koji koriste najsuvremeniju tehnologiju kako bi zadovoljili sve standarde dezinfekcije. 

Nude uređaj za dezinfekciju ultrazvučnih sondi, točnije Chronos UV-C tehnologiju koja prednjači u visokoj razini dezinfekcije za ponovnu obradu ultrazvučnih sondi.

 

 

Vieworks Co. je proizvođač rendgenskih uređaja za medicinsko snimanje i kamera visoke razlučivosti smješten u Anyangu, Republika Koreja. Tijekom posljednja dva desetljeća, Vieworks je razvio slikovne tehnologije za različita područja i ponudio rješenja prikladna za digitalni detektor rendgenskih zraka, industrijsku kameru i in vivo slikovni sustav. Na temelju akumuliranog iskustva, Vieworks je osigurao svoju poziciju specijaliziranog dobavljača rješenja za obradu slika za globalno tržište. Uz najbolje proizvode koje nude, poput detektora (panela), diferenciranu tehnologiju i kreativnu organizacijsku kulturu, Vieworks se zalaže za stvaranje novog standarda za rješenja za obradu slika.  

 

 

Vizija Infinitt kompanije je povećati učinkovitost rada, a kvalitetnom pohranom i obradom podataka doprinositi digitalizaciji „beskonačnih mogućnosti“. Akumulirajući djelotvorne slikovne prikaze iz medicinskih podataka, unaprijeđuju zdravstvene usluge i u konačnici brigu o zdravlju čovječanstva. Težeći razvoju bržeg, intuitivnijeg i jednostavnijeg korištenja sustava za arhiviranje slika i komunikaciju koji odražava potrebe i želje korisnika, Infinitt nudi PACS sustav (eng. Picture Archiving and Communication System) revolucionarizirajući time medicinsko okruženje i predstavljajući novu paradigmu za zdravstvenu informacijsku tehnologiju.

 

 

Uključujući razvoj najnovijih tehnoloških rješenja uz najstrožu kontrolu kvalitete, Eizo više od 50 godina proizvodi i inovativne medicinske dijagnostičke monitore. Danas Eizo dijagnostički zasloni i medicinski monitori prednjače u medicinskoj tehnologiji slikovnih prikaza. Uz pouzdane dijagnostičke podatke, pružaju optimalan prikaz slike i pametnu integraciju za najprecizniju dijagnozu.

 

 

Od svog osnutka 1939. godine tvrtka postiže stalan rast kao proizvođač medicinske opreme. U početku se Nemoto Kyorindo bavio isključivo prodajom medicinske opreme, no zbog svoje želje da zadovolji potrebe šireg medicinskog potfolia, krenula je proizvodnja kirurških stolova i kirurške opreme, da bi u konačnici razvojem prve cerebralne angiografije u Japanu - injektora za kontrast, stvorili prve injektore na svijetu specijalizirane za magnetsku rezonancu i CT skeniranje.

 

 

OsteoSys od 2000. godine svoje postojanje posvećuje proizvodnji korejskih BMD (eng. Bone Mineral Density; g/cm2 mineralne gustoće kosti) medicinskih uređaja. Zahvaljujući svojim kontinuiranim tehnološkim inovacijama, nesumnjivo je prepoznat  i uvrštavan na prvo mjesto u dijagnostici osteoporoze te opskrbljuje 40-ak zemalja širom svijeta. Nudeći uređaje za potrebe pregleda denzitometrijom, s daljnjim fokusom na istraživanje i razvoj, OsteoSys tvrtka nastavlja prosperitetno težiti zdravom i kvalitetnom životu korisnika radi opće dobrobiti društva.  

 

 

Godine 1921. počela je proizvodnja opreme za zaštitu od zračenja i zavarivanja u Leipzigu u Njemačkoj, koja je danas evolvirana u globalno uspješnu tvrtku s izvanrednom reputacijom u sustavima za zaštitu od rendgenskih zraka. Riječ je o njemačkoj kvaliteti s razvojem i proizvodnjom uglavnom u Münchenu i distribucijom po cijelom svijetu, a sam naziv brenda MAVIG sinonim je za vrhunsku kvalitetu medicinskih proizvoda i zaštitne opreme koja se koristi u bolnicama i medicinskoj praksi. Od asortimana proizvoda ističu se zaštitne pregače.

 

 

Mennen Medical Group više od 50 godina na tržištu održava visoko uspostavljenu međunarodnu prodajnu infrastrukturu, prisutnu u desecima zemalja širom svijeta. Riječ je o kompaniji sa sjedištem u Izraelu s vrhunskom opremom dizajniranom da odgovara specifičnim kliničkim potrebama i dinamici zdravstvenog radnog okruženja. Tim za istraživanje i razvoj tvrtke Mennen Medical uključuje stručnjake posvećene rješavanju promjenjivih i brzo razvijajućih potreba tržišta, a u našem portfoliu ponude se izdvaja sustav za hemodinamiku.