Trinias unity edition (B12/C16/C12/F12)

Koncept Trinias serije unity izdanje

unity: unlimited intelligent technology

  • Detaljna personalizacija radi što fleksibilnijeg iskustva
  • Beskrajni potencijal za efikasan radni tijek
  • Inteligentan dizajn za inteligentnu njega

Trinias sistemi za intervencijsku angiografiju

Inteligentan dizajn koji usavršava radni prostor

Trinias dolazi u paleti ugodniih svijetlo zelenih i bijelih boja što doprinosi stvaranju ugodnog osjećaja i za pacijenta i za kliničkog specijalista. 

SMART Design: Stvaranje mogućnosti, putem inovacija

SMART Access

Pozicioniranje C-luka u biplane sustavu mnogo je kompleksnije od pozicioniranja u single plane sustavu. CyberChase funkcija donosi brzo i efikasno pozicioniranje C-luka na biplane sustavu u poziciju interesa, bez mijenjanja visine stola. 

Trosmjerna analiza sa 6 osi za pokrivanje cijelog tijela

Detaljna personalizacija za što fleksibilnije iskustvo

Crossover FPD

Šire vidno polje dostupno je na detektoru veličine 40x30cm. Crossover solucija za primjenu na neurološkim, abdominalnim i perifernim regijama postiže se jednostavnim rotiranjem ravnog detektora. 

SMART Table

Multifunkcionalni stol za pacijenta podržava fleksibilno pomicanje funkcijama nagiba.

SMART Touch

Tokom procedure, operacije poput promjene akvizicijskog načina, mijenjanje referentnih slika ili izgled zaslona integrirani su u intuitivnoj i prilagodljivoj konzoli osjetljivoj na dodir. Konzola dolazi u tri različita izdanja. Veličina, broj i raspored ikona kompletno su prilagodljivi kako bi se osigurao što jednostavniji način rada te kompletna prilagodba za željenu kliničku primjenu.

SCORE PRO Advance

SCORE PRO Advance donosi visoko-kvalitetne radiografske i fluoroskopske slike sa manje artefakata pri pokretu i sa dodatno smanjenom dozom. Iznad svega, nova tehnologija smanjenja pozadinskog šuma uslijed pokreta omogućava bolju vidljivost vrha žice vodilice i katetera.

Istovremena tehnika optimizacije artefakata „Flex-APS“

Ova tehnika optimizacije artefakata u stvarnom vremenu je automatska funkcija pomaka za poboljšanje lošijih DSA snimki. Flex-APS automatski detektira te optimizira razliku u pokretu u sekcijskom pikselu između MASK slike i svakog kadra slike bez obzira na smjer pomicanja u regiji snimanja, kao kod okretanja primjerice.

 
 

Istovremeni pregled cijelog periferalnog dijela „SCORE Chase“

Za istovremeni pregled cijelog perifernog dijela tu je SCORE Chase tehnologija. Duga slika cijele periferije postignuta je spajanjem više slika i automatskim prikazom bez vremenskog odmaka. Ova aplikacija je dostupna za SCORE RSM ili digitalnu akviziju slike.

 
 

SCORE Navi (Opcija)

SCORE Navi je 3D RoadMap funkcija. Usklađivanje s pomicanjem stola također je dostupno.

SCORE Navi+Plus (Opcija)

SCORE Navi/Navi+Plus je aplikacija koja koristi slike pred-procedure kao podršku za minimalno invazivne zahvate. Sinkronizacijom projekcije C-luka sa pred-procedurnim MDCT slikama, sustav omogućuje njihovo korištenje tijekom zahvata u svrhu korištenja manjeg kontrastnog medija i smanjenja doze. Registracija MDCT i fluoroskopskih slika lako je postignuto tako što se snimi fluoroskopija iz 2 smjera, te sustav to automatski poveže. Softver ima brzu razinu spajanja i povezivanja slika zahvaljujući preklapanju snimka. Aplikacija Navi + Plus također uključuje značajku virtualnog stenta za simulaciju veličine stenta i položaja postavljanja prije izvođenja postupka.

"SCORE StentView" prikaz pokreta stenta zajedno s otkucajima srca u fiksnoj poziciji u realnom vremenu

SCORE StentView je softver razvijen posebno za podršku PCI postupcima koji se temelje na tehnologiji obrade slika u realnom vremenu, posebnost Shimadzua. Stentovi se pomiču zajedno s otkucajima srca. Međutim, SCORE StentView prikazuje stente u fiksnom položaju, ne putem naknadne obrade, već u stvarnom vremenu.

To je osobito učinkovito za procjenu položaja između preklapajućih stenta ili kada se ponovno proširuje stent pomoću balona.

Kao ključna značajka dostupna je funkcija za određivanje područja interesa (ROI). Upotrebom više markera za automatsko otkrivanje, umjesto dva markera kao u prethodnim verzijama, pridonijelo se većoj učinkovitosti otkrivanja i kraćem vremenu ispitivanja.

“SCORE StentShot” donosi visoko kvalitetno naglašavanje prikaza stenta

Naglašavanjem stenta i drastičnim smanjenjem šuma, vidljivost stenta znatno je povećana bez povećanja doze zračenja.