RADspeed Pro MC

Stropni radiografski sustavi

Stropno montirani radiografski sustav omogućuje odlično pozicioniranje, izbor tehnika i jednostavni pristup pacijentu. Poboljšana fleksibilnost idealna je za ustanove za RTG snimanja koje zahtijevaju visoku produktivnost kako bi udovoljili brzom protoku pacijenata.

Superioran generator s visokofrekventnom inverterskom tehnologijom

Shimadzu radiografski sustav je opremljen naprednim visokofrekventnim generatorom, invertne tehnologije. Korištenjem 50 kHz-nog visokofrekventnog generatora konzistentno daje oštre i čiste slike. To dostignuće omogućeno je korištenjem naprednog generatora s vrlo malim oscilacijama visokog napona i preciznog vremenskog regulatora. Navedene karakteristike smanjuju dozu pacijentu eliminacijom rendgenskih zraka niske energije, čineći ga superiornijim i sigurnijim od ostalih vrsta generatora, npr. dvanaestoimpulsni generatori. Shimadzu generatori omogućuju jednostavnu operaciju korištenjem funkcije za sekvencijalnu višesmjernu radiografiju (Sequential Multi-directional Radiography) koja dopušta operateru izbor do sedam različitih uzastopnih programa u memoriji. Inteligentni sistem automatski prebacuje parametre na vrijednosti sljedeće ekspozicije. Jedinstvena funkcija je dodatna Shimadzu inovacija koja povećava učinkovitost i jednostavnost rada uređaja.

Sinkronizirani vertikalni pomaci RTG cijevi i stola za pregled pacijenta 

Fokalna točka RTG cijevi pomiče se gore-dolje zajedno s vertikalnim pozicioniranjem stola i vertikalnog stativa. To operateru omogućuje da pacijenta prati u stojećem položaju dok namješta parametre snimanja. Za stol pacijenta, RTG cijev se automatski pomiče na unaprijed postavljeni SID (izvorna udaljenost slike - eng. Source Image Distance), omogućujući točno i brzo pozicioniranje.

 

 

Dugi opseg vertikalnog hoda i lakoća operativnosti

Dugi opseg vertikalnog hoda (1.600 mm) pruža dovoljan SID za slike pacijenata u ležećem položaju, kao i za slike u niskom položaju kada pacijent stoji.

Robusan visoko podesivi Bucky stol s kretnjama u 4 smjera

Novi Bucky stol za pregled pacijenta BK-120MK može lako podići osobu do 200 kg. Pozicioniranje pacijenta olakšano je izuzetno glatkom plohom stola. Minimalna visina jedinice od 535 mm olakšava i starim i mladim pacijentima pristup i silazak s ispitnog stola. BK-120MK uključuje Bucky uređaj s ladicom za kazete i rešetkom. Dostupna je i konfiguracija tablice s fiksnom visinom BK-12HK.