RADspeed MC

Stropno motirani radiografski sustavi 

 

Stropno montirani radiografski sistem omogućuje odlično pozicioniranje, izbor tehnika i jednostavni pristup pacijentu. Poboljšana fleksibilnost je idealna za centre s velikim prometom pacijenta i visokom učinkovitosti. 

 

 

 

 

 

 

 

Superioran generator s visoko-frekventnom inverterskom tehnologijom

 

Shimadzu rendgenski sustav je opremljen s naprednom visoko-frekventnom generatorskom tehnologijom. Korištenjem 50 kHz –nog visoko-frekventnog generatora konzistentno daje oštre i čiste slike. To dostignuće omogućeno je korištenjem naprednog generatora s vrlo malim oscilacijama visokog napona i preciznog vremenskog regulatora. Navedene karakteristike koja su svojstva visoko-frekventnog generatora smanjuju dozu primljenu dozu eliminacijom rendgenskih zraka niske energije. Shimadzu generatori omogućuju jednostavnu operaciju korištenjem funkcije  za Sekvencijalnu Više-Smjernu Radiografiju  (Sequential Multi-directional Radiography) koja dopušta operateru izbor do sedam različitih uzastopnih programa u memoriju. Inteligentni sistem automatski prebacuje parametre na vrijednosti sljedeće ekspozicije. Jedinstvena funkcija je dodatna Shimadzu inovacija koja povećava učinkovitost i jednostavnost rada s uređajem.

 

 

 

 

Dugački okomiti hod i glatke operacije

 

Dugački vertikalni hod (1600 mm) omogućuje dostatnu udaljenost slike od izvora zračenja (SID Source Image Distance) za slike pacijenta u ležećim položajima kao i u niskim položajima dok je pacijent uspavan.

 

 

 

 

 

Robusan visoko podesivi Bucky stol s kretnjama u 4 smjera 

 

Novi Bucky stol BK-120MK može lako podići osobu do 200 kg. Pozicioniranje pacijenata je pojednostavljeno s vrlo glatkom operacijom površine stola.  Minimalna visina stola od 535 mm olakšava starijom pacijentima penjanje i pozicioniranje na stolu. Novi model BK-120MK uključuje Bucky uređaj s ladicom za kazetu i rešetkom. Model s fiksnom visinom BK-12HK je također dostupan.