RADspeed fit

Jedinstveni rendgenski uređaj, koji jednostavnom uporabom u praktičnom radu odgovara vašim potrebama

Uređaj na jednostavan način integrira značajke vrhunskih sustava.

Opremljen je plutajućom plohom stola koja ima nosivost do 220 kg mase. Izmjenjivi grid smanjuje zračenje na pacijenta. Daljnje karakteristike poput velike izlazne snage, visoke kvalitete slike te jednostavne uporabe čine dijagnostički sustav "RADspeed fit" vrlo pouzdanim i jednostavnim za korištenje.

Velika izlazna snaga postiže vrhunsku kvalitetu slike

Uređaj je opremljen visokonaponskim generatorom s maksimalnom strujom cijevi 500mA (32KW) ili 630mA (56KW), što je bez presedana kod standardnih integriranig radiografskih sustava. To omogućuje usporedivost kvalitete slike sa vrhunskim modelima i poboljšava kvalitetu radiološke dijagnostike.

Jednostavan rad sa 432 anatomska programa

Radiografski uvjeti lako se konfiguriraraju zahvaljujući sustavu anatomskih programa. Optimalni radiografski uvjeti mogu se brzo konfigurirati kombinirajući radiografske tehnike s anatomskim položajem, radiografskim smjerom te veličinom (debljinom) tijela.

Širok raspon radiografskih mogućnosti zbog pokretljivosti stola u kombinaciji s pokretljivošću rendgenske cijevi

Unatoč tome što je središnja jedinica kompaktna, površina stola i rendgenska cijev se slobodno mogu pomicati u različitim smjerovima što omogućava lagano pozicioniranje.

Elektromagnetski sustav zaključavanja omogućava precizno i lagano pozicioniranje

Zahvaljujući mogućnosti elektromagnetskog zaključavanja na dodir radiografsko pozicioniranje se može detaljno namještati i osigurati zbog čega je pozicioniranje jednostavno i sigurno. Kolimatorska lampa se automatski uključuje tijekom lateralnih pokreta na površini stola kako bi se potvrdilo željeno pozicioniranje.

Okretan držač rendgenske cijevi omogućava preglede u nosilima i invalidskim kolicima

Držač rendgenske cijevi može se okretati za 180° oko potpornog stupa tako da se radigrafski postupci mogu izvoditi i kad se nosila ili invalidska kolica nalaze na dužoj strani površine stola. Radiografija se može jednostano izvesti i bez da se pacijent pomiče na površinu stola.

Podesiva platforma je pripremljena za DR sustav

RADspeed fit može se nadograditi pomoću DR sustava koji se koristi za planirano proširenje. Ovaj se sustav uvijek može podesiti u skladu s dostupnim sredstvima.