RADspeed fit Plus

Izuzetno kompaktan RTG uređaj koji zbog jednostavnosti uporabe odgovara Vašim potrebama

Na jednostavan način integrira značajke vrhunskih sustava

Sustav je opremljen plutajućom pločom stola nosivosti težine do 320 kg. Odvojiva rešetka smanjuje izloženost zračenju pacijenata. Također, velika izlazna snaga, visoka kvaliteta slike i jednostavna operativnost čine RADspeed fit Plus jednostavnim za rukovanje i vrlo pouzdanim dijagnostičkim sustavom.

Velika izlazna snaga postiže vrhunsku kvalitetu slike

Uređaj je opremljen visokonaponskim generatorom s maksimalnom strujom cijevi 500mA (32KW) ili 630mA (56KW), što je bez presedana standard integriranih radiografskih sustava. To omogućuje vrhunsku kvalitetu slike čime poboljšava kvalitetu radiološke dijagnostike.

Jednostavan rad sa 432 anatomska programa

Radiografski uvjeti lako se konfiguriraraju zahvaljujući sustavu anatomskih programa. Optimalni radiografski uvjeti mogu se brzo konfigurirati kombinirajući radiografske tehnike s anatomskim položajem, radiografskim smjerom te veličinom (debljinom) tijela.

Širok raspon radiografskih mogućnosti zbog pokretljivosti RTG cijevi i stola za pregled pacijenta 

Unatoč tome što je središnja jedinica kompaktna, površina stola i rendgenska cijev se slobodno mogu pomicati u različitim smjerovima što omogućava lagano pozicioniranje.

Elektromagnetski sustav zaključavanja omogućava precizno i lagano pozicioniranje

Zahvaljujući mogućnosti elektromagnetskog zaključavanja na dodir, radiografsko pozicioniranje se može precizno namjestiti zbog čega je pozicioniranje jednostavno i sigurno. Kolimatorska lampa se automatski uključuje tijekom lateralnih pokreta na površini stola kako bi se osiguralo željeno pozicioniranje.

Okretan držač RTG cijevi omogućava preglede u nosilima i invalidskim kolicima

Držač RTG cijevi može se okretati za 180° oko potpornog stupa tako da se radiografski pregledi mogu izvoditi u situacijama kada se nosila ili invalidska kolica nalaze na dužoj strani površine stola. Radiografija se može jednostano izvesti i bez da se pacijent pomiče na površinu stola.

Podesiva platforma je pripremljena za DR sustav

RADspeed fit Plus se može nadograditi pomoću DR sustava koji se koristi za planirano proširenje. Ovaj se sustav uvijek može podesiti shodno dostupnim sredstvima.