Opescope Acteno

Potpuno novi C-luk sa zadivljujućom operabilnosti i izvrsnom kvalitetom slike

Slobodno i jednostavno pozicioniranje pruža optimalne performanse kako bi ispunilo zahtjeve operacijske dvorane i hitne pomoći. Cjelokupni sustav osigurava i visoku kvalitetu slike i jednostavnost korištenja te predstavlja vrhunac našeg razvoja OPESCOPE serije.

Odlična upravljivost

Potpuno izbalansirani C-luk pruža ekstra lagane i brze pokrete i pozicioniranje.

Ekskluzivno olakotno ručno upravljanje vertikalnog pokreta C-luka omogućava mnogo brže prilagodbe visine u svom svakodnevnom radu.

C-luk rotacija
Gore/Dolje pomicanje
Naginjanje
Rotacija oko osi

Ručka za doktora (opcija) 

Jedinstvena Shimadzu tipka za zaključavanje / otpuštanje C-luka na pojačalu slike omogućuje postavljanje C-luka i na strani liječnika bez vraćanja do jedinice sa monitorima.

Veliki C-luk ali kompaktni aparat

Uvećani široko otvoreni C-luk promjera 78 cm omogućuje lako pristupanje pacijentu te umanjuje sučelje s operacijskim stolom. S druge strane, minimizirani sustav širine od samo 80 cm čini mnogo lakše kretanje kroz uska vrata ili postavljanje jedinice u prometnoj operacijskoj dvorani s velikim brojem kirurških uređaja. Osim toga, nedostatak poluge i kabela na C-luku olakšava brisanje i održavanje čistoće, što je značajna prednost vezano za higijenu.

 

 

Snimanje i tehnologija performansi 

1M CCD kamera visoke razlučivosti u kombinaciji s našom naprednom tehnologijom slikanja pruža slike visoke potrebne kvalitete. Radiografski uvjeti se mogu lako postaviti na velikom zaslonu osjetljivom na dodir na jedinici C-luka, gdje možete odabrati ili promjeniti između jednostavnog i stručnog načina rada. Zaslon može prikazati fluoroskopske slike kao dodatna značajka.

Jednostavan način / Simple Mode

Stručan način / Expert Mode

 

Novo upravljanje dozom

ACTENO obuhvaća funkcije koje zadržavaju visoke kvalitete slike i smanjuju izloženosti RTG zračenju, čak i za vrijeme dugih kirurških zahvata, kao što pulsna fluoroskopija, tvrdi filteri za multi zrake (MBH - eng. Multi Beam Hardening) i virtualna kolimacija.

Nadalje, vrijednost doze polja se izračunava i uvijek prikazuje u stvarnom vremenu na zaslonu osjetljivom na dodir i monitoru. (Opcija)