MobileDaRt Evolution MX8c

Napredni digitalni mobilni RTG sustav s unaprijeđenim značajkama

Evolucija modernizacije

Brzo i učinkovito upravljanje

Provjera slike u dvije sekunde za hitne slučajeve

Velik i pregledan monitor za poboljšanu funkcionalnost

 

 

Nagrađivani MobileDaRt Evolution dodatno je usavršen u verziju MX8 sa spuštajućim nosačem RTG cijevi proširujući dodatno mobilna rješenja. Sustav pruža korisnicima višeznačnu podršku koja se temelji na Shimadzu tehnologiji i dugogodišnjem iskustvu u mobilnom DR snimanju.

 

Više od mobilnog RTG-a - Pravo iskustvo

Odlična preglednost doprinosi bezbrižnom radu

Nosač RTG cijevi razvijen je kako bi ostvario gotovo nesmetano široko vidno polje tijekom kretanja, što ga čini idealnim za svakodnevne bolničke obilaske. Nadalje, njegova kompaktna veličina olakšava upotrebu sustava u uskim prostorima.

 

Intuitivno rukovanje

Optimizirani sustav motorizirane podrške pruža glatku vožnju laganim guranjem. Niskoprofilni i zakrivljeni oblik osigurava otvoren prostor iza pokretnih kolica, omogućavajući prirodniji položaj vožnje.

 

Pozicioniranje iz bilo kojeg smjera

Pritiskom na tipke "All-Free" istodobno se oslobađaju elektromagnetske kočnice za teleskopsku ruku i nosač RTG cijevi, što omogućuje jednostavno pozicioniranje u jednom koraku. Više je tipki "All-Free" smješteno oko sustava, tako da operater može pristupiti iz bilo kojeg smjera. Nadalje, ručni prekidač za dodatnu ekspoziciju može se dodati na prednju stranu sustava, a dostupan je i bežični ručni prekidač.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dizajniran za optimizirane performanse

Brza provjera slike na velikom LCD monitoru

Ugrađeni 19-inčni zaslon osjetljiv na dodir izvrstan je za brzi pregled slika i poboljšava operativnost, a dizajn ravnog zaslona olakšava čišćenje.

 
 

Rješenja za upravljanje dozom zračenja

Sustav je u skladu s današnjim potrebama za upravljanje zračenjem. Procjenjena doza (DAP - eng. Dose Area Product) prikazuje se prije zračenja, a izračunata vrijednost DAP-a pohranjuje se nakon zračenja. Po potrebi se može montirati i DAP komora.

 

Povećana sigurnost

Redizajniran spremnik za ravne detektore opremljen je funkcijom zaključavanja protiv krađe FPD detektora koji podiže razinu sigurnosti.

 

Dizajniran za stavljanje sterilnih navlaka na opremu

Za svakodnevnu uporabu, osigurani su dodatni prostori za pohranu maramica, olovaka, markera itd. Dodani su spremnici za okomito pohranjivanje FPD-a dok se na njega stavlja sterilna navlaka.

Odaberite savršeni FPD za Vaše kliničke potrebe

 

Ultra-lagani bežični detektori

Koristeći iznimno lagane i čvrste detektore izrađene karbonskom tehnologijom, nova serija CXDI postigla je značajno smanjenje težine, pružajući manje fizičkog naprezanja osiguravajući detektore među najlakšim na tržištu. Unatoč karakteristikama ultra male težine, karbonski pokrov i okvir osiguravaju visoke performanse i visoku trajnost, testirano za rigorozne zahtjeve svakodnevne uporabe. Vrhunska kvaliteta i pouzdanost koju možete i očekivati od Canon-a.

 

Tri čvrsta detektora

Korištenje novih kompozitnih materijala ne samo da je smanjilo težinu svakog detektora, već je korisno i za čvrstoću i trajnost. Novi bežični detektori CXDI serije mogu izdržati opterećenje i do 310 kg; to je dvostruko veće opterećenje od prethodnih detektora. Čak i kod pretilih pacijenata, pregled stopala s punom težinom pritiska neće stvarati probleme.

 

IP57 certifikat vodootpornosti

Kontakt s tekućinama je neizbježan tijekom operativnog vijeka medicinskog proizvoda, posebno u hitnoj medicinskoj pomoći i intezivnoj skrbi. Detektori serije CXDI dizajnirani su da budu otporni i na uranjanje. U skladu s IP57, svaki detektor može izdržati do 30 minuta u vodi do dubine od 1 m bez oštećenja.

 

Privlačan novi dizajn

Elegantan, čvrst i ergonomski oblikovan novi dizajn bežičnog detektora CXDI serije uključuje sljedeće značajke za poboljšanje korisničkog i pacijentovog iskustva:

  • Udobnije za držanje i učinkovitije za primanje; briga radi ispuštanja može se uvelike smanjiti zbog izuzetno male težine i ergonomskih držača urezanih u detektor na sve četiri strane.
  • Lakše i ugodnije rukovanje zahvaljujući odabiru visokokvalitetnih kompozitnih materijala, male težine i dobro uravnoteženog dizajna.
  • Jednostavnije postavljanje doprinosi ugodnijem iskustvu za pacijente i tehnologe zahvaljujući oblikovanom poklopcu i glatkim zaobljenim uglovima.
     

     

     

Visoko osjetljiv i kompaktan FPD za pedijatrijsku njegu

Kompaktni FPD stane u ladicu kazete inkubatora, što omogućuje slikanje novorođenčadi. FPD visoke osjetljivosti pomaže u smanjenju izloženosti zračenju, pružajući snažnu potporu pedijatrijskoj skrbi.

Širokovidno polje za pokrivanje cijele regije

Vrijeme liječenja je kritično u hitnim slučajevima. FPD velike površine osigurava široko vidno polje i smanjuje broj zračenja kako bi se pokrilo cijelo područje interesa (ROI - eng. region of interest).

CXDI softver NE

Ovaj softver za kontrolu i upravljanje slikama pomaže optimizirati tijek rada i smanjiti potrebne korake što doprinosi brzom rješavanju svakog pregleda. Opcije konfiguracije softvera CXDI-NE osiguravaju korisnički prilagođen GUI (grafičko korisničko sučelje - eng. Graphical User Interface) s izgledom i dizajnom za sve vrste digitalne radiografije.

Sveobuhvatna obrada slika pokriva funkciju spajanja slika (Stitching), kao i opcijski softver 'Scatter Correction' (virtualna rešetka) za povećanje kontrasta za slike snimljene bez rešetke protiv raspršenja zračenja. Podrška DICOM Worklist, Print, MPPS, RDSR i Storage su standardne funkcije NE softvera i osiguravaju povezanost sa postojećomm mrežnom infrastrukturom.