Flexavision F4

DR + fluoroskopija: 2-u-1-sustav

Visoka dinamika. Potpuna fleksibilnost. Dva u jedan rješenje.

 

Odgovara svim vašim potrebama uz 17"×17" dinamički bežični FPD
FLEXAVISION F4 najnoviji je model u našoj FLEXAVISION seriji, opremljen bežičnim dinamičkim ravnim panel detektorom (FPD) koji pruža veliko vidno polje od 17 x 17” pogodno za fluoroskopsku i radiografsku primjenu. Sustav podržava širok raspon pretraga, od pretraga s korištenjem barija do gastrointestinalnih pretraga, nevaskularnih intervencijskih radioloških postupaka, DIP-a i drugih kontrastnih pretraga mokraćnog trakta. Opći radiografski pregledi se također lako mogu izvesti kao što su pretrage prsnog koša, zdjelične regije i ekstremiteta kao i pretrage iz područja ortopedske kirurgije.

Maksimalna fleksibilnost u konfiguraciji sustava

FLEXAVISION F4 ima modularnu strukturu, a brojne funkcije omogućuju rješenje po mjeri koje zadovoljava sve potrebe vaše sobe za pregled.

 

Cjenovno prihvatljiva solucija s jednim dinamičkim detektorom.

Zahvaljujući svojim fleksibilnim opcijama konfiguracije, digitalni FLEXAVISION F4 služi individualnim kliničkim zahtjevima - lako se može konfigurirati iz standardnog R/F stola u multifunkcionalnu sobu za R/F preglede.

Funkcija stola za podizanje, kose projekcije i jedinica za rotaciju RTG cijevi u kombinaciji s bucky zidnim stativom i stropno montiranom drugom RTG cijevi moguće su opcije konfiguracije.

 

Radiografija s bucky stativom

Hitan pregled bez premještanja pacijenta

 

Proširenje sustava s dodatnim detektorom

Sustav se lako može opremiti dodatnim detektorom kako bi se optimizirao tijek rada za preglede na zidnom bucky stativu, za bočne ekspozicije na RTG stolu i za ekspozicije s detektorom van ili pored RTG stola.

FLEXAVISION F4 vaš je partner za kliničke primjene

Širok raspon kliničkih primjena

 

Kose projekcije za preglede abdomena
RTG cijev velikog kapaciteta od 600 kHU i mogućnost prebacivanja s fluoroskopije na radiografiju u samo 0,9 sekundi osigurava brze preglede bez straha od opterećenja RTG cijevi. Funkcija kosih projekcija olakšava preglede abdomena s različitim postavkama kutova.

 

 

Pregled akta gutanja
Nosač cijevi može se motorizirati na fokus-detektor udaljenost od 150 cm nudeći pritom dovoljno prostora sprječavajući da se pacijent osjeća stisnuto. Pozicioniranje nosača RTG cijevi bliže pacijentu moguće je preko kontrolne ploče na kolimatoru osiguravajući nesmetan proces pregleda.

 

 

Endoskopske pretrage
Način fluoroskopije visoke razlučivosti s izlazom od 1×1 piksela omogućava još detaljnije promatranje malih uređaja, kao što su vrh katetera ili stent.

 

DSA pregledi
Opcija DSA s do 15 fps (sličica u sekundi) podržava, između ostalog, angiografiju za ugradnju prijenosnica s velikom brzinom snimanja. Dostupna je i funkcija roadmap-e.

 

Veliko područje snimanja

Dinamički FPD nudi veliko vidno polje od 17 × 17” i ima visoku osjetljivost, pružajući izvrsnu kvalitetu slike za brzu i pouzdanu dijagnozu. To povećava učinkovitost pregleda i pruža olakšanje pacijentima i zdravstvenim radnicima.

 

 

 

 

 

 

Za sigurnost pacijenata i zdravstvenih radnika

FLEXAVISION F4 nudi širok izbor rješenja koja doprinose učinkovitom tijeku rada, te sigurnosti pacijenata i zdravstvenih radnika.

 

RTG stol nudi udobnost i sigurnost pacijentu, kao što je funkcija mekog pokretanja/zaustavljanja. Za olakšano ustajanje i silazak u okomitom položaju, oslonac za noge može se spustiti na visinu od 10 cm. Dodatni senzori na rubu stola sprječavaju štipanje.

 

Kontrola niske doze

Različite funkcije za smanjenje i kontrolu izloženosti zračenju čine preglede nježnijima - kako za pacijente tako i za medicinsko osoblje.

Pulsna fluoroskopija od 2 fps (sličice u sekundi), inteligentni filteri (BH filteri), rešetka protiv raspršivanja zračenja koja se može ukloniti i virtualna kolimacija mogu se koristiti za smanjenje RTG doze.

 

 

Sveobuhvatno upravljanje dozom

Izmjerene vrijednosti površinski dobivene doze prikazuju se na monitoru i služi kao referenca tijekom pregleda. Sve vrijednosti doze koje se odnose na pregled vode se kao DICOM informacije. Osim pohranjivanja vrijednosti doze u DICOM obliku, sustav upravljanja dozom također podržava i korištenje DICOM RDSR.

Sve funkcije u kompaktnom formatu koji štedi prostor

FLEXAVISION F4 ima vrlo kompaktan dizajn koji štedi prostor. Sustav je lako dostupan sa svih strana i nudi optimalne radne uvjete za učinkovite preglede i praktičan rad.

 

 

 

Napomena:
Dizajn proizvoda može se djelomično promijeniti bez prethodne obavijesti.

Stranica proizvoda opisuje opcije koje nisu uključene u standardnu konfiguraciju.

Ova stranica može sadržavati reference na proizvode koji nisu dostupni u vašoj zemlji.
Kontaktirajte nas kako biste provjerili dostupnost ovih proizvoda u vašoj zemlji.