Flexavision FD

Potpuni digitalni sustav

Brojne konfiguracije sustava lako se mogu prilagoditi širokom spektru pregleda

Nudeći razne vrste stolova, visokonaponske generatore, RTG cijevi, pojačivače slike i jedinice za obradu slike, FLEXAVISION omogućuje stvaranje optimalnog sustava koji udovoljava zahtjevima propusnosti pacijenta i svim vrstama pregleda. Iako je sustav kompaktan, njegovo brzo kretanje i široka pokrivenost pacijenta omogućuju precizno pozicioniranje u području od interesa. To osigurava jednostavan odabir optimalnog sustava za gotovo sve zahtjeve u svakodnevnim pregledima, od torakalnih i abdominalnih pregleda do ortopedije, pedijatrije, urologije i hitne primjene.

Fleksibilni dizajn podržava širok izbor pregleda

Ekstezivna pokrivenost pretragama

Opcija kosih radiografskih projekcija

Produženi raspon lanca slike

FLEXAVISION se brzo kreće kako bi podržao razne preglede i pruža široki opseg koji može minimizirati kretanje pacijenta.

Digitalna tehnologija osigurava visoku kvalitetu slike

FLEXAVISION pruža izvanrednu kvalitetu slike. CCD kamera visokih performansi s 1 megapikselom (HB, FD tipovi) omogućuje 1024 x 1024 matricu i 12-bitnu (gradacijsku 4096) sliku. To osigurava slike visoke razlučivosti i razlučivost visoke gustoće. Shimadzu digitalna obrada primjenjuje se za suzbijanje halacije i daje jasne slike s izvrsnim kontrastom za pregled slika u stvarnom vremenu.

Učinkovit tijek rada na ispitivanju

Kontrole za rad FLEXAVISION R/F stola i visokonaponskog generatora koncentrirani su u jednu radnu konzolu kako bi se osigurao nesmetan i točan tijek rada za sve vrste ispitivanja. Sustavi koji uključuju procesor digitalnih slika koriste vrlo fleksibilni Windows® operativni sustav za pružanje pregleda slike u stvarnom vremenu jednostavnim radom miša ili tipkovnice. Dodatna kompatibilnost s DICOM mrežom pojednostavljuje ispis i prijenos slika na poslužitelja, osiguravajući sveukupni visokokvalitetni tijek rada.