ECR 2021

Laboratorijske i slikovne tehnologije: udružene snage pružaju dublje uvide

 

 

Shimadzu će predstaviti svoje najnovije vrhunske proizvode i kliničke aplikacije tijekom virtualne izložbe na ECR 2021 - od 3. do 10. ožujka 2021. godine.

Virtualni štand

 

 

 

Pionirsko partnerstvo za naprednu zdravstvenu zaštitu

Slikovna dijagnostika u kombinaciji s analitičkim instrumentima: Shimadzu ponovno naglašava svoju pionirsku ulogu u medicinskoj tehnologiji kroz revolucionarne nove dijagnostičke i analitičke postupke za budućnost. Spajanje najmodernijih tehnologija i metoda pruža novu kliničku podršku i mogućnosti za prevenciju, dijagnozu, liječenje i praćenje.


Najnovije napredno rješenje za kliničku primjenu:

Sonialvision G4 LX izdanje - višenamjenski R / F sustav s novim funkcijama

pruža inovacije u svim područjima, poput rukovanja i njege pacijenta, smanjenja doze i kvalitete slike, kao i pojednostavljene tijekove rada. Napredne tehnologije osiguravaju ostvarivanje trenutnih i budućih potreba za snimanjem pomoću Slot radiografije, tomosinteze i DSA i RSM-DSA.

 

Opescope Acteno - kirurški C-luk nevjerojatne operativnosti i izvrsne kvalitete slike

Slobodno i jednostavno pozicioniranje postiže optimalne performanse kako bi se udovoljilo zahtjevima moderne procedure. Cjelokupni sustav teži visokoj kvaliteti slike i jednostavnosti upotrebe, istovremeno smanjujući dozu zračenja pacijentima i osoblju.

 

MobileDaRt Evolution MX8 serija - najmodernija i okretna

Digitalni RTG iz Shimadzu-a dodatno je poboljšan kako bi podržao korisnike s inovacijama, dodatno optimiziranim tijekom rada te olakšanim opterećenjem bez stresa za osoblje i pacijente. Pametni koncept sustava nudi nove značajke u mobilnosti, funkcionalnosti i digitalnom oslikavanju.

 

LIGHTVISION – Visoko rezolutni infracrveni fluorescentni sustav za snimanje

Shimadzuov sustav LIGHTVISION pruža bez presedana kliničku vrijednost lakom vizualizacijom limfnog i krvnog protoka tijekom operacije.

Opremljen senzorima visoke definicije LIGHTVISION prikazuje detaljne slike visoke rezolucije, što je posebno korisno za postupke koji zahtijevaju potvrdu protoka krvi kroz male krvne žile, poput kirurških režnjeva.

Zbog velikog vidnog polja, slika širokog područja, poput abdomena, može se prikazati na jednom zaslonu, pružajući brz pregled pri procjeni protoka krvi kroz krvne žile u abdominalnom režnju ili jednjaku. Nadalje, boje prikazane na fluorescentnim slikama mogu se mijenjati, što je posebno korisno za prepoznavanje sentinelnih limfnih čvorova. Slijedom toga, kliničke primjene LIGHTVISION-a proširuju se na čitav spektar kirurških zahvata.

 

MALDI-8020 - Istinski višekorisnički MALDI-TOF spektrometar mase visokih performansi

MALDI-8020 je stolni (tzv. benchtop) linearni MALDI-TOF spektrometar mase  koji kombinira brzinu, točnost i performanse. To zadovoljava potrebe laboratorija koji se fokusiraju na QA / QC peptida i forenzičke primjene, mikrobiologiju i MW potvrdu.

 

LIGHTNIRS - nova generacija slika optičkih funkcija mozga *

Primjenjuje blisku infracrvenu svjetlost koja se lako difuzira kroz biološko tkivo i mjeri lokalizirane razine oksigenacije krvi u mozgu kako bi nadzirala aktivnost koja se, u pravilu, javlja kao odgovor na podražaj. Prenosivost LIGHTNIRS-a omogućuje vizualizaciju aktivnosti moždane funkcije u stvarnom vremenu u prirodnijem stanju od ostalih metoda. Slijedom toga, koristi se u raznim primjenama, uključujući medicinska istraživanja, razvojnu psihologiju, obrazovanje, kognitivne znanosti i inženjerstvo.

Od ranih početaka tvrtke koja je snimila prve RTG slike u Japanu 1896. godine, Shimadzu je predstavio mnoštvo industrijskih preteča koje su u međuvremenu postale standard u današnjoj kliničkoj primjeni. Shimadzu razvija, proizvodi i distribuira dijagnostičke slikovne sustave za širok spektar kliničke primjene, kao što su sustavi digitalne angiografije, laboratoriji za kateterizaciju, fluoroskopija, radiografski mobilni RTG sustavi i mobilni kirurški C-lukovi.

Navedene tehnologije poboljšavaju medicinsko liječenje pacijenata, njihovu udobnost i dobrobit, istodobno ubrzavajući klinički tijek rada i podržavajući procese, kao i medicinsko osoblje kroz jednostavnu i sigurnu operativnost. Saznajte više o našim vrhunskim RTG sustavima i našim analitičkim rješenjima na:

* Samo za istraživanje. Nije za uporabu u dijagnostičkim postupcima

Archive