106. znanstveni skup radiološkog društva Sjeverne Amerike

Shimadzu će predstaviti svoje najnovije proizvode i najinovativnije tehnologije na virtualnom kongresu RSNA 2020 od nedjelje 29. studenog do subote 05. prosinca 2020.  

Virtualni štand

 

Srdačno Vas pozivamo da posjetite našu virtualnu izložbenu platformu i naučite više o Shimadzu naprednim rješenjima za medicinske dijagnostičke slikovne prikaze i jedinstvene aplikacije koje Vam pružaju još veću vidljivost, produktivnost i kliničke mogućnosti. 

Posljednja napredna klinička aplikativna rješenja:

Trinias unity edition - Crossover angiografija sa SCORE aplikacijama

postavlja visoke standarde s unaprjeđenom funkcionalnošću i novim hardverskim i softverskim značajkama koja pružaju pojednostavljen tijek rada za kardijalne i vaskularne zahvate cijelog tijela.

 

 

Sonialvision G4 LX edition - “Najbolji u klasi” digitalni multifunkcionalni R/F sustav

pruža inovacije u svim segmentima, poput njege pacijenta, smanjenje doze i kvaliteta slike, kao i pojednostavljen tijek rada. Napredna tehnologija osigurava da se potrebe današnje i buduće radiografije osiguravaju aplikacijama kao što su slot radiografija, tomosinteza i DSA & RSM - DSA.

FLUOROspeed X1 edition - Vaš primaran alat za napredne R/F dijaskopske analize pacijenata

osmišljen uzimajući u obzir sve korisnike u različitim situacijama, čineći ga idealnim za raznolike analize. 

 

RADspeed Pro - Vrhunska digitalna radiografija s novom POWER GLIDE* tehnologijom koja omogućava povećanje protoka

dolazi uz izvrsna tehnološka rješenja koja povećavaju Vašu produktivnost, a uz adekvatno korisničko sučelje olakšana je briga i sigurnost pacijenta. 

 

MobileDaRt Evolution MX8 - Napredna mobilna digitalna radiografija sa superiornijim značajkama

Svjetski nagrađivan MobileDaRt Evolution sustav je dodatno unaprijeđen u MX8 verziju sa sklopivim nosačem RTG cijevi koji pruža veću preglednost pri kretanju. 

 

Inovativne aplikacije

Precizna dijagnostika je esencijalna za ranu detekciju kod neizlječivih bolesti. Kako bi povećali Vašu efikasnost, a u isto vrijeme i čuvali sigurnost pacijenta smanjenjem doze, nudimo širok spektar rendgenskih rješenja sa najnaprednijom tehnologijom i odgovarajućim aplikacijama. 

 

 

Napredna dijagnostika

Shimadzu potiče istraživanje i razvoj pružajući znanstvenicima diljem svijeta svoju naprednu tehnologiju rješenjima u medicinskom, kao i analitičkom sektoru. 

Odgovor na COVID-19

Pandemija uzrokovana virusom COVID-19 je donijela izazov zajednicama i ekonomijama na globalnoj razini, ostavljajući veliki utisak na zdravlje i dobrobit svih ljudi. Znanost nikada nije bila potrebnija nego danas. Shimadzu je posvećen doprinosu zajednici kroz znanost i tehnologiju od samog osnivanja 1875.