MobileArt Evolution MX7

Moderni mobilni RTG sustav pruža vrhunsku kvalitetu slike te omogućuje jednostavno rukovanje

Verzija serije MobileArt Evolution MX7 s 32 kW generatorom pruža izvanrednu kvalitetu slike, visoke funkcionalnosti i mnoštvo aplikacija pokrivajući i interdisciplinarne zadatke.
Sustav pruža snažnu potporu u medicinskim ustanovama zahvaljujući lakom pozicioniranju na restriktivnim mjestima i izvanrednu operativnost omogućavajući operateru intuitivno kretanje jedinice.

 • Sjajna kvaliteta slike
  zasnovan na naprednoj RTG cijevi s dvije žarišne točke i anodnim kapacitetom pohrane topline od 300 kHU
 • Izvanredna operativnost i učinkovit tijek rada
  pouzdana funkcionalnost pruža vrhunske performanse
 • Dodatna praktičnost
  omogućavajući operaterima da koriste nove pametne značajke
 • Niska doza izlaganja RTG zračenju
  poboljšanje skrbi o pacijentima

“All Free” funkcija

Tipka "All Free" postavljena na kolimatoru otpušta sve elektromagnetske kočnice pri rotaciji teleskopske ruke, produžetku ruke i vertikalnom pomicanju RTG cijevi. Tipka "All Free" također se nalazi na luku kako bi se omogućilo pozicioniranje i sa strane držača.

Širok raspon slika

MobileArt Evolution MX7 ima dugačak pomak na izuzetno dugoj teleskopskoj ruci (do 1.200 mm), čineći lako dostupnim i najteže pozicije za slikanje. Poprečni luk se slobodno rotira za 270° u smjeru kazaljke na satu ili u smjeru suprotnom od kazaljke na satu. Nije potrebno repozicionirati jedinicu u uskom prostoru.

Funkcija "Inch-mover"

Pritiskom na tipku "Inch-mover" na prednjoj strani kolimatora, jedinica se lako može pomicati za pozicioniranje kraj kreveta pacijenta. Kao sigurnosna mjera, svaka sila primijenjena na ručki pogona tijekom rada "Inch-mover" zaustavlja kretanje jedinice. Uz to, blokada sprečava RTG zračenje, dok je MobileArt Evolution MX7 u pokretu.

Prirodna, lagana vožnja

Samo laganim pritiskom na ručku, jedinica se kreće na prirodan  i lagan način. Sustavom se lako upravlja čak i kroz uske prostore u sobama za pacijente.

Novi kolimator koji štedi energiju sa svijetlim poljem zračenja

Izvor svjetlosti predstavljaju LED diode koje ukazuju na polje zračenja, što smanjuje potrošnju energije, a istovremeno poboljšava svjetlinu i trajnost.

Pristup bez korištenja ključa

Postavljanje lozinki za svakog operatora omogućuje im nesmetano korištenje sustava, a štiti sustav od neovlaštene upotrebe ili čak zlouporabe